Nieuwsbrief: Live Mail, Vista of Office 2007, Microsoft stopt de support

 

In 2017 stopt Microsoft met de support van een aantal programma’s. Dit houdt in dat er geen updates meer komen, nog voor problemen, noch voor veiligheids lekken. Uw computer loopt dan gevaar! Uw virusscanner kan u hier meestal niet tegen beschermen omdat ze via de lekken achterlangs binnen kunnen komen. Zeker belangrijk als u uw computer ook voor bankzaken gebruikt. Indien u nog Windows Live Mail, Windows Vista, Office 2007 of een combinatie hiervan gebruikt kunt u hieronder lezen wat u kunt doen.

Windows Live Mail

Aangezien veel van onze klanten windows live mail nog gebruiken zijn we op zoek gegaan naar alternatieven en EM client komt hier goed uit. Als u 1 of 2 mail adressen heeft dan is het programma gratis te gebruiken. Als u meer dan 2 mail adressen heeft dan heeft u het betaalde pakket nodig: EM Client Pro – 48,50. Daarnaast is er ook EM Client Pro, inc. lifetime updates voor 96,75. Hierbij is upgraden naar een nieuwe versie gratis. Natuurlijk zijn fixes binnen een versie graties. We kunnen uw Windows Live mail voor u omzetten als u de PC of laptop langs brengt. Hiervoor rekenen wij € 30,-

Windows Vista

Ook hiervan is de support gestopt In sommige gevallen is het mogelijk uw PC te upgraden naar Windows 7, echter Vista is al een oud besturingssysteem en de pc vaak ook. Een overstap naar een nieuwe PC in dit geval de beste optie. Ook hiervoor geldt dat u het beste in uw eigen vestiging kunt langs komen om u hierover te laten informeren. We hebben ook goedkopere computers in ons assortiment, vaak stukken sneller dan uw oude Windows Vista machine en voorzien van een veilig en modern besturingssysteem.

Office 2007

Voor het vervangen van uw verouderde Office bieden wij meerdere opties. Wilt u gewoon gebruik blijven maken van bv Word en Excel dan heeft u Office 2016 Home and Student nodig. Deze kunnen wij voor een scherpe prijs aanbieden: €129,00. Wilt u ook Outlook gebruiken dan heeft u Office 2016 Home and Business nodig voor €189,00.

Een goed alternatief voor Outlook is het hier boven beschreven eM client. Ook voor Word en Excel bieden wij een alternatief, namelijk OpenOffice. Dit is een gratis Tekstverwerker en Spreadsheet. Natuurlijk niet exact gelijk aan Word en Excel, maar met grotendeels dezelfde functies. In bijna alle gevallen lezen en schrijven ze ook de zelfde files. Installatie is €15,00 voor alle opties.