Office 2019 en 365 in het kort

Office 2019 Pro Plus is het klassieke Microsoft Office pakket. Hierbij koopt u het pakket eenmalig. Dit is dan op 1 computer te installeren, of dat een laptop is of vaste computer maakt niet uit. Wij hebben een zeer speciale prijs voor Office 2019 weten de bedingen maar daar zijn een paar voorwaarden aan

  • Alleen bij ASCI Startklaar
  • Installatie door ASCI
  • Eenmalig te installeren, gekoppeld aan de computer
  • Looptijd van 3 jaar.

Natuurlijk kunt u ook het gewone retail Office Pakket kopen. Dit blijft werken tot de support stopt (meestal 10 jaar na uitkomst). Ook dit werkt op 1 apparaat maar kunt u wel meenemen naar een nieuwe computer.

Office 365 is het Office pakket van Microsoft, maar dan gekocht als abonnement. U betaalt per jaar, maar dan heeft u alle Office onderdelen (word, excel, powerpoint, outlook) maar ook 1 TB OneDrive opslag. Er zijn 2 uitvoeringen, personal voor 1 gebruiker en home voor 6! gebruikers. Per gebruiker kan het op meerdere apparaten worden geïnstalleerd. Het kan dus tegelijk op uw laptop, vaste pc maar ook op uw smartphone of tablet. Bij home heeft u dus 1 TB opslag per gebruiker

U kunt bij ons codes kopen voor 1 jaar. Dit abonnement hangt wel aan uw Microsoft account, het is dus belangrijk dit goed voor elkaar te hebben (https://asci.nl/blog/1187/microsoft-en-google-accounts/).

1 Account is het hoofdaccount en vanuit hier beheert u ook de gebruikers. Alle gebruikers moeten een eigen Microsoft account hebben en u kunt ze hiermee uitnodigen.