COMPUTER REPARATIE

Uw computer heeft kuren, reageert langzaam of slecht, of werkt misschien helemaal niet meer? Voor een computer reparatie kunt u bij ASCI terecht in Assen, Enschede, GroningenHunsel en Winschoten. Wij beschikken over een eigen deskundige technische dienst. U kunt de reparatie zonder afspraak afleveren bij een van onze vestingen binnen de openingstijden. Onze deskundige technici zullen bij het aannemen enkele dingen doorspreken over het veiligstellen van data, de exacte klacht, contactinformatie en overige benodigde gegevens.

De kosten van een reparatie van een pc zijn afhankelijk van de tijd en onderdelen die benodigd zijn. Ons standaard onderzoekstarief is 30 euro en daarbinnen zullen wij een uitgebreide diagnose maken en proberen het probleem op te lossen. Mocht dit niet lukken dan zal er contact met u opgenomen worden om een offerte en indicatie van de kosten voor de reparatie door te spreken.

Normaal gesproken zijn reparaties aangeleverd voor 15:00 dezelfde dag aan de beurt. De gemiddelde tijd die wij nodig hebben voor het repareren van een computer of laptop reparatie is 2 à 4 werkdagen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van drukte en het probleem met de computer. Het kan namelijk zijn dat sommige reparatiegoederen besteld moeten worden of er andere problemen optreden. Wij proberen u dan zo vroeg mogelijk in te lichten en u op de hoogte te houden van de status van uw reparatie.

 U KUNT BIJ ONS TERECHT MET:

– Virusinfecties op uw computer en/of laptop
– Reparaties van uw computer van elk merk (en randapparatuur zoals monitoren en printers)
Reparaties van uw laptop van elk merk, inclusief schaderapportages voor verzekeringen en kapotte schermen.
– (externe) hardeschijven en overige datadragers. In het geval van Datarecovery: het starttarief bedraagt 60 euro hiervoor. Tevens dient er een apparaat aangeleverd of gekocht te worden waar de inhoud naartoe gekopieerd kan worden.

Kom naar Asci voor uw laptop reparatie en computer reparatie

ASCI helpt u met al uw computer problemen

WAAR DIENT U OP TE LETTEN BIJ HET AANLEVEREN?

– Lever het apparaat compleet in: eventuele voedingsadapters en overige kabels.
– Staan er belangrijke bestanden op uw laptop of PC? Wij maken graag een backup voor u. Heeft u een externe harde schijf met voldoende vrije ruimte? Lever deze dan aan inclusief voedingsadapter en kabels (indien van toepassing) Eventueel hebben wij deze ook te koop. Wij kunnen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden voor uw data.
– Als er wachtwoorden aanwezig zijn dienen deze gemeld te worden bij het aanleveren van de reparatie.
– Over het algemeen hebben wij geen toetsenbord, muizen en/of monitoren nodig, tenzij u denkt dat het gerelateerd is aan de klacht.

SPOEDTOESLAG

Heeft u reparaties waar enige spoed bij is in verband met zakelijk afhankelijk zijn, school opdrachten of andere redenen? Voor een spoedtoeslag van 45 euro pakken wij uw systeem er gelijk bij. Let op: Spoedtoeslag zegt niets over de termijn waarin een reparatie klaar is: alleen dat er direct aan begonnen wordt zodat deze zo spoedig mogelijk af is.

REPARATIE OP LOCATIE

Wij kunnen ook op locatie komen! Informeer bij uw vestiging voor prijzen en beschikbaarheid.
Softwarematige problemen vallen helaas niet onder garanties.