Stage ASCI Technologies

ASCI Technologies, bekend als computerspeciaalzaak met bijna 30 jaar verkoopervaring en het bieden van onderhouden en reparaties van computers bied diverse stage mogelijkheden. Bij ons is het mogelijk een BOL (voor minimaal de duur van 20 weken en 3 dagen per week) of BBL stage te volgen.

Je gaat stage lopen bij een computerspeciaalzaak die bekend staat om de goede (eerlijke) service en ruime vakkennis. ASCI Technologies heeft het breedste assortiment aan computer componenten, hardware, software  en communicatie apparatuur. Onze ASCI Technologies winkels zijn

gevestigd in Assen en Hunsel waar men ook terecht kan voor computer reparaties en onderhoud.

Wij zijn een informeel en betrokken organisatie waarbij we ook kijken naar de persoon achter de functie. De sfeer op de werkvloer is gezellig en collegiaal en wij staan altijd open om elkaar te helpen waar nodig is. ASCI Technologies biedt een stageplek met heel veel leermogelijkheden en wij bieden groeimogelijkheden op maat. Wij kijken daarbij naar technische vaardigheden maar ook naar groei als medewerker en collega.

 

Als stagiair ben je onderdeel van ons ASCI team en beschouwen we jou als volwaardig medewerker. Je bent zorgvuldig,  gemotiveerd en leergierig. Daarnaast loop je minimaal drie dagen per week stage, ben je assertief en heb je goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om zo goed mogelijke service te verlenen en klanten te helpen met het geven van advies en oplossen van computer problemen.

Wij zijn altijd bezig om ons werk beter en efficiënter te maken. eigen inbreng en ideeën worden enorm gewaardeerd en als je jezelf onmisbaar weet te maken zijn er diverse baanmogelijkheden beschikbaar.

 

 

De stage/ leerplaats mogelijkheden bij ASCI Technologies zijn:

  1. Allround medewerker IT systems and devices niveau 3 (25605)
  2. Eerste verkoper niveau 3 (25153)
  3. Expert IT systems and devices niveau 4 (25606)
  4. Software developer niveau 4 (25604)

Kortom een interessante en leerzame stage om jou talenten verder te ontwikkelen en mogelijkheid om van je stage een baan te maken!