Filiaal Almelo

Valeriusstraat 11V
7604 CH Almelo
E-mail: almelo@asci.nl
Telefoon: 085-2500919 (lokaal tarief)
KvK: 69280770

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Reparaties en nieuw verkoop

Wij zijn begonnen en ook nog steeds actief als VeelTV en hebben ons aangesloten bij de ASCI Technologies groep om u beter van dienst te kunnen zijn.

Openingstijden:

Maandag
12:00 – 18:00
Dinsdag
9:00 – 18:00
Woensdag
9:00 – 18:00
Donderdag
9:00 – 18:00
Vrijdag
9:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

reparatie van computer of laptop bij ASCI Almelo

Eigen technische dienst

Bij ASCI Technologies in Almelo hebben wij een eigen technische dienst. U kunt binnenwandelen met zowel kleine als grote problemen. Ook kan U bij ons terecht voor het upgraden van uw computer of onderhoudsbeurten. Een afspraak maken is niet nodig: u kunt gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden. Voor meer informatie klikt u hier.

advies aanschaf laptop, computer bij ASCI Almelo

Duidelijk advies

In ons filiaal in Almelo kunt u terecht voor vrijblijvende informatie met betrekking tot computer en/of notebook, maar ook voor specialistische systemen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij eindgebruikers tot en met grote bedrijven voorzien van goed en duidelijk advies. Wij denken met u mee!

Filalen - Webshop

Snel besteld in de webshop

Heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? U kunt ook onze webshop gebruiken om producten bij u thuis afgeleverd te krijgen, of klaar laten leggen in ons filiaal in Almelo!

Filalen - Parkeren

Gratis parkeren voor de deur

Bij ASCI Technologies in Almelo kunt u gratis parkeren. Zo hoeft u niet ver met uw spullen te lopen, u kunt letterlijk voor de deur parkeren.

computer of laptop kopen bij ASCI Assen