ESCAN ZAKELIJKeScan logo

Naast de consumentenmarkt is eScan ook zeer geschikt voor bedrijven. Met de zakelijke versies heeft u naast de vertrouwde beveiliging zoals u gewend bent van de consumentenversie ook een centraal dashboard waar u de status van de anti-virus of internet security van het hele netwerk kan regelen. Vanaf 5 computers is een licentie te krijgen waar het dashboard gratis bij inbregrepen zit.

CONTROLE OVER UW INFRASTRUCTUUR

Het beheren van eScan in uw bedrijf is zeer gemakkelijk. In een oogopslag kunt u zien welke machine beveiligd zijn, waar infecties gedetecteerd worden en wanneer machines voor het laatst op het netwerk zijn geweest. eScan installeren op client computers kan handmatig of uitgerold worden via een Active Directory vanaf de management conslle.

Naast het beveiligen van de machines in uw bedrijf kan eScan ook andere zaken in de gaten houden. Historie van printopdrachten kunnen bijgehouden worden bijvoorbeeld, inventarisaties kunnen gemaakt worden van machines welke aangesloten zijn op de management console en kunnen USB/Firewire aansluitingen onklaar worden gemaakt op afstand om datadiefstal tegen te gaan. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar eScan Zakelijk tot in staat is om uw IT-beheerder de controle over het netwerk te geven.

Mocht u interesse hebben in eScan SMB dan willen wij u adviseren met een van onze verkopers contact op te nemen.

IMPRESSIE VAN DE ESCAN MANAGEMENT CONSOLE