Bestellen
Bestellen kan via de website, per post, per e-mail of persoonlijk bij een van de winkels van ASCI Technologies. Na acceptatie van uw bestelling sturen wij u een email ter bevestiging. Hierop vermelden we ook eventuele verzendkosten en onze bankgegevens.

Betaling
U kunt uw bestelling vooruit betalen via iDeal. Vergeet u daarbij niet om na het afronden van uw betaling terug te keren naar de winkelwagen en uw bestelling af te sluiten. U kunt natuurlijk ook betalen bij afhalen (contant of per pin, niet met creditcard) of het verschuldigde bedrag overschrijven per bank.

Afhalen
Uw bestelling kan afgehaald en betaald worden bij een vestiging van ASCI Technologies in Assen, Groningen, Valthermond, Winschoten, Hunsel of een ander afhaalpunt indien dit vooraf is afgesproken.

Verzenden
Wilt u er bij de keuze van de levermethode rekening mee houden dat deze wel moet passen bij uw bestelling? Als u een ongeschikte levermethode kiest, moeten wij daarover eerst met u in overleg en dan kan uw zending vertraging oplopen.
Een postzegel is bijvoorbeeld al gauw te weinig: 1 postzegel is voor 20 g, en dat is slechts 2 A4-tjes plus een envelop en de factuur. Bovendien moet een postzegel-pakje door de brievenbus kunnen: maximale afmeting is 38×26,5×3,2 cm. Wij verpakken uw spullen altijd degelijk om schade bij het transport te voorkomen. Daardoor kan de verpakking groter uitvallen en dan niet meer door een brievenbus passen.
Als u kiest voor verzenden dan kan u aangeven of het naar uw eigen adres moet of naar een ander adres. Kiest u voor een ander adres dan versturen wij uw pakje namens u aan het andere adres. Bij DHLforYou kunt u op die manier het pakje laten verzenden naar een DHL Service Point om het daar op te halen wanneer het u uitkomt.