Orit Shimoni & Martin van de Vrugt

gewijzigd / media toegevoegd op 16-6-2018

Zondagmiddag 3 juni 2018 tussen 15:00 en 17:00 treedt Orit Shimoni op, begeleidt door Martin van de Vrugt bij ASCI Assen, Narcisstraat 58, Assen.Lost & Found Tour 2018
Deze tour in het voorjaar van 2018 maakt Orit om haar 9e album “Lost and Found on the Road to Nowhere” bij het publiek onder de aandacht te brengen. De nummers op dit album zijn geschreven door Orit en ze wordt begeleidt door Martin van de Vrugt waar ze een langdurige samenwerking mee heeft. Haar internationale tour begon in Canada en na Duitsland is nu Nederland aan de beurt met haar optreden in Assen als afsluiter voor ze verder trekt naar België. Het optreden wordt gegeven in een kleine, intieme en informele zaal en biedt plaats aan 30 – 40 personen. Bijtijds reserveren is handig..

 

Orit Shimoni (Israëlisch / Canadees) toert door Canada en Europa, solo, onafhankelijk, veelal met openbaar vervoer. Al meer dan een decennium verbindt ze zich met verschillende doelgroepen via haar aangrijpende, welbespraakte liedjes en haar soepele maar krachtige stem. Haar muziek voelt vertrouwd, ligt gemakkelijk in het gehoor maar gaat recht door je hart. Haar teksten laten je diep over de wereld nadenken. Ze heeft negen veelgeprezen albums gemaakt, ontvangt hiervoor internationaal warme recensies, de nummers zijn wereldwijd op de radio te beluisteren. Haar consistente toewijding aan haar ambacht, grote oeuvre en originaliteit heeft haar waardering gebracht uit de muziekindustrie, de media en haar groeiende schare fans.
“one of this nation’s most intriguing and alluring vocalists,” [The Calgary Herald]

 

Martin van de Vrugt (Deventer, 1963) is meer dan een singer-songwriter alleen: sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica. In zijn jeugd geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young maar later ook de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues begon Martin in 1980 als straatmuzikant en werkte zich op naar vele kleine en grotere podia in Nederland en daarbuiten. Zijn shows zijn afwisselend dynamisch en verstild, zijn liedjes ontroeren, niet in de allerlaatste plaats omdat Martin feilloos zijn visie op gevoelens over de wereld en zichzelf weet te vangen en weet om te zetten in mooie teksten, tijdloze muziek en niet in het minst omdat hij er genoegen in schept om de dialoog aan gaat met het publiek.

Praktische informatie
Kaartjes kosten 15,- aan de zaal of 12,50 in de voorverkoop en zijn te koop bij ASCI Assen of op www.asci.nl/oritshimoni

Alle opbrengsten komen ten goede aan de artiesten zelf.

Meer info:


‘Jonathan’ door Orit Shimoni – met introductie – ASCI Assen 3 juni – editing door Martin van de Vrugt